Aprilskämt, eller?

Jag höll på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag läste Staffan Angers blogginlägg i VLT

1 april. Där skriver han att hans politiska fokus ligger på alla dem som inte får ekonomin att gå ihop varje månad. Ett aprilskämt, var min första tanke. För vad skulle han annars mena?

 

Den borgerliga regeringen hann ju knappt flytta in i Rosenbad förrän de försämrade för alla arbetslösa genom lägre a-kassa.  Strax därpå kom beslutet om en lägre ersättning för alla sjuka och för en tid sedan kom beslutet om att införa en stupstock på 550 dagar för alla långtidssjukskrivna. Sök försörjningsstöd, var uppmaningen från den moderata ministern Husmark-Persson. Hallå, vaddå fokus på dem som inte får ekonomin att gå ihop varje månad?

 

Jag kan förstå att det måste kännas pinsamt att erkänna att arbetslösa och sjukskrivna får vara med och betala skattesänkningarna åt dem redan rika, men precis så är det. Fråga alla arbetslösa och sjukskrivna om de känner sig väl omhändertagna av den moderata politiken?

 

Pia

 

 


Kommentarer
Postat av: Hevi Mostafa (Pirmousa)

Arbetslösa och sjukskrivna mår så dåliga att dem har tagit livet av sig på grund av det så kallade moderata politiken! Det är verkligen pinsamt.Kram/Hevi

2010-04-09 @ 22:25:39
Postat av: Pia

Hej Hewi!

Det är oerhört tragiskt. Vi får hoppas att det blir en rödgrön politik som får styra vårt land efter den 19e september.

Ha det så bra, vännen.

2010-04-12 @ 17:26:00
Postat av: Pia

Hej Hewi!

Det är ju oerhört tragiskt. Vi får hoppas att det blir en rödgrön politik som får styra vårt land efter den 19e september.Ha det så gott, vännen.

2010-04-12 @ 17:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback