Valupptakter.

Valupptakterna avlöser varandra. I torsdags gick länets upptakt av stapeln där argumentationstrimning stod i fokus. I går var det partiupptakt på Clarion Hotel i Stockholm. Och media var där. Du kanske kollade på nyheterna i går där det påstods att vår gäst, ståupparen Måns Möller, drog ner de största applådåskorna. Så var inte fallet. Alla vi som var där applåderade betydligt mer åt Mona och hennes tal. Måns var rätt kul men nivån på skämten var väl inte så där himla topp. Där ser man hur media väljer att vinkla.

Men stämningen i partiet är det definitivt inget fel på. Alla är otroligt inriktade på att vinna detta ödesval. Sannolikt blir det soffliggarna som kommer att avgöra. Det finns en halv miljon väljare som idag inte vet vad de ska rösta på. Majoriteten av dem har tidigare röstat på oss. De kan göra det igen.
Den avgörande frågan är: Vilket Sverige vill du ha? Ett land präglat av omtanke, där vi bryr oss om varandra, där alla får plats och bidrar efter förmåga? Eller ett Sverige där starkast och rikast är bäst, där var och en får betala sin egen skola, vård och omsorg? Det är detta vi ska samtala om.

Pia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback