Mona.

Sorgligt. Förfärligt sorgligt var det i går när Mona för sista gången ledde vårt möte i riksdagsgruppen. Vi visste men nu blev det på riktigt. En av våra absolut mest kompetenta politiker lämnar oss nu. För gott. Tårar trillade på mångas kinder.

 

Monas politiska gärning kommer inte att bli en parentes. Det vittnar inte minst alla de 6000 brev om som hon har fått sedan 2007. Några lästes upp. Oj, vilka intryck hon har gjort, vilken påverkan hon har haft. Mest rosor men också ris.

 

Mona Sahlin, en intelligent, skarp, inlyssnande och modern politiker med ett stort patos för rättvisa och jämlikhet. En kvinna som ser dem som inte alltid syns. En kvinna som lyssnar på dem som inte alltid hörs. En kvinna som vill förändra.

 

Mona Sahlin. Glöm henne aldrig. Aldrig.

 

Pia


Kommentarer
Postat av: Peter Nicklasson

Skäms du inte?Mona Sahlin är den största politiska katastrof som drabbat det här landet på hundra år, och nu vill Du avsätta Håkan Juholt p g a "kommunikativa misslyckanden".Hur kan man hylla Mona Sahlin, som hade öppet mål inför valet 2010, men väntade ända till fredagen före röstdagen med att "angripa" Reinfeldt för slakten av välfärd och trygghetssystem, och samtidigt anklaga Håkan Juholt för "KOMMUNIKATIVA MISSLYCKANDEN"!?!?Mona Sahlins retoriska "angrepp" på Reinfeldt bestod i ett vagt mumlande om "miljonärsparti".Detta är ett skämt som ingen kan ta på allvar. Du och Mona Sahlin har skadat Socialdemokraterna mer än någon trodde var möjligt.Lyckas ni avsätta Håkan Juholt med krypskytte och falska anklagelser är Socialdemokraterna ett parti för historieböckerna.

2012-01-20 @ 16:13:00
Postat av: TA-65

you’re actually a good webmaster. The web site loading velocity is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you’ve performed a great process on this topic!

Postat av: Ribbon Swarovski Crystal iphone Case

no restrictions with one of these cheap ugg boots for sale. Regardless of what your cho


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback